SST Volume: 9 Issue: 1

СОЦИАЛЬНАЯ ИСТОРИЯ НАУКИ

Author Article Pages
Родный А.Н. Профессиональная карьера естествоиспытателя XVIII – первой половины XIX века в России 9-30 link
Пакшина Н.А. Некоторые аспекты становления молодых ученых в среде дворянской интеллигенции в последней трети XIX века 31-42 link

НАУКА В СОВРЕМЕННОЙ РОССИИ

Author Article Pages
Севостьянов Д.А.; Павленко Т.В. Действующий закон об образовании: анализ инверсивных отношений 43-54 link
Малахов В.А.; Аушкап Д.С. Региональный ландшафт прикладной науки в России (на примере ФЦП «Исследования и разработки по приоритетным направлениям развития научно-технологического комплекса России на 2014–2020 годы») 55-71 link

МАТЕРИАЛЫ ВОРКШОПА “USING SCIENCE POLICY TO FACILITATE INNOVATION, EXCELLENCE AND GLOBAL COOPERATION”. PART II

Author Article Pages
Asheulova N. Using Science Policy to Facilitate Innovation; Excellence and Global Cooperation. Part II 72 download
Jiménez Ja.; Escalante Ju.C.; Vargas D.; Ramírez R.; Munguía L.; Molina B.H. National Laboratories: а Strategy for Scientific and Technological Development Geared to Innovation 73-85 link
Pellegrini G.; Saracino B. Adolescents and Scientific Careers. Interests; Scholastic Experiences and the Opinions of Italian Student 86-100 link
Dezhina I. Russian-French Scientific Collaboration: Approaches and Mutual Attitudes 101-115 link
Gvozdeva G.P.; Gvozdeva E.S. Youth’s Interest in Science and Innovation and the Conditions for Leadership in Russia 116-132 link
Popova I. Sustainable Professional Career in Science and Technology: Interdisciplinary Perspective and the Russian Context 133-147 link
Pierrel J. Journal of Molecular Biology’s Growth and Content Analysis 148-155 link

ПЕРВЫЕ ШАГИ В НАУКЕ. ПРЕДСТАВЛЯЕМ РАБОТЫ МОЛОДЫХ УЧЕНЫХ

Author Article Pages
Gorgadze A.; Kolycheva A. Mapping Ideas: Semantic Analysis of “PostNauka” Materials 156-164 link

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Print Friendly, PDF & Email

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: